Personeel log in »
Uw specialist in communicatie techniekVoor meer informatie bel 0591-788517
CTNED

Trinet/trilink en Codu

Trinet/trilink

Een haspel Trinet tubes

Communicatie Techniek Nederland verzorgt voor hoofdaannemers Trinet/Trilink werkzaamheden. Dit netwerk ook wel bekend als Flashnet legt KPN sinds 2001 aan in alle grote nieuwbouw projecten. Met de normale KPN telefoonkabel wordt een serie buisjes meegelegd tot in de woning. Deze buisjes kunnen wij gebruiken om glasvezel in te blazen zodat er bij de werkzaamheden niet gegraven hoeft te worden. hierdoor kan het overlast bij de aanleg van glasvezel tot een minimum beperkt blijven en kan de klant snel geholpen worden.
 

Codu

Codu splitterboxenCommunicatie Techniek Nederland verzorgt onder andere het blazen van het Codu (Copper/Duct) netwerk van Cogas. Hierbij ligt er een dubbele kabel, één met de reguliere koper (Copper) kabel voor de tv en eraan vast een lege buis (Duct), al naar de woning van de klant. Wij blazen de glasvezel dan door deze lege buis naar de woning waarbij we dus geen graafwerkzaamheden in de buurt hoeven uit te voeren. Alleen bij de straat centrale van cogas. Wel moeten we hierbij bij de klant in de meterkast aan het werk om de FTU (Fiber Termination Unit) , het kastje om alles aan te sluiten, te installeren.
Communicatie Techniek Nederland beschikt over alle benodigde apparatuur om een Codu netwerk compleet voor u aan te sluiten en u hierbij te ontzorgen.