Personeel log in »
Uw specialist in communicatie techniekVoor meer informatie bel 0591-788517
CTNED

Huisaansluitingen

Laagbouw

Communicatie Techniek Nederland verzorgt voor hoofdaannemers de laagbouw huisaansluitingen.
Communicatie Techniek Nederland heeft de beschikking over een groot aantal laagbouwploegen. Elke ploeg bestaat uit een fusielasser en een grondwerker en kan zelfstandig de gehele aansluiting uitvoeren.

Duplex

Ook verzorgt Communicatie Techniek Nederland voor hoofdaannemers de duplex aansluitingen. Communicatie Techniek Nederland heeft de beschikking over een groot aantal lasploegen enkele hiervan zijn gespecialiseed in duplex aansluitingen. Ook hier zijn de ploegen in staat de aansluiting van A tot Z af te werken. 

Hoogbouw

Communicatie Techniek Nederland beschikt over een groot aantal hoogbouwploegen. Communicatie Techniek Nederland heeft meer dan vijf jaar ervaring met grootschalige glasvezelprojecten. Wij durven van onszelf te zeggen dat wij hier erg goed in zijn. Dit kunnen wij aan de hand van verschillende projecten laten zien. Wij laten ons graag uitdagen: “niet aansluitbaar” bestaat bij ons niet. Waar anderen stoppen gaat Communicatie Techniek Nederland door!

Na aansluitingen

Communicatie Techniek Nederland verzorgt voor hoofdaannemers desgewenst de na-aansluitingen.
Communicatie Techniek Nederland heeft alle disciplines voor het glasvezelnetwerk in huis. Hierdoor kunnen wij alles in eigen beheer uitvoeren.Bij de na-aansluiting kunnen wij u dan ook het gehele proces uit handen nemen.

In alle gevallen is de fusielasser in het bezit van een geldig lascertificaat en zijn beide medewerkers in het bezit van een geldig VCA certificaat.

Kwaliteitseisen zijn eigen controles, up tot date materiaal en net gekleed personeel.