Personeel log in »
Uw specialist in communicatie techniekVoor meer informatie bel 0591-788517
CTNED

Schouwwerkzaamheden hoogbouw

Communicatie Techniek Nederland verzorgt voor het aansluiten van de glasvezelnetwerken de schouw van zowel laag- als hoogbouw.

Bij het schouwenin de hoogbouw wordt gekeken naar de beste manier om het pand op het glasvezelnetwerk van de opdrachtgever aan te sluiten. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel de cosmetische als de technische mogelijkheden en uiteraard met de wensen van klant en opdrachtgever.

Om de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontlasten wordt een aansluitdocument gemaakt voorzien van duidelijke foto’s, omschrijvingen en het aansluitschema. Ook de benodigde toestemming van de eigenaar van het pand wordt door ons verzorgd, of dit nu een Vereniging van Eigenaren,een woningcoöperatie of een particuliere eigenaar is.

Communicatie Techniek Nederland streeft er naar om haar opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. Een schouwdocument wordt daarom ook opgeleverd aan de opdrachtgever inclusief een gedetailleerde fotoreportage en alle benodigde handtekeningen van eventuele vve’s, woning coöperaties of pandeigenaren.