Personeel log in »
Uw specialist in communicatie techniekVoor meer informatie bel 0591-788517
CTNED

Glasvezelvoorbereiders langs de deuren in Hoogeveen Centrum Oost

De glasvezelvoorbereiders van Reggefiber gaan nu bij de woningen in een groot gebied van Hoogeveen Centrum Oost langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens Reggefiber aan de deur komen.
HOOGEVEEN – De glasvezelvoorbereiders van Reggefiber gaan nu bij de woningen in een groot gebied van Hoogeveen Centrum Oost langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens Reggefiber aan de deur komen.
 
Glasvezelvoorbereider Jan legt uit wat deze werkzaamheden inhouden: “Ik ga langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Ik kijk daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren.”
 
“Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Na mijn bezoek ontvangt de bewoner een plaatsingsrapport waarin alles nog eens rustig na te lezen is.”