Personeel log in »
Uw specialist in communicatie techniekVoor meer informatie bel 0591-788517
CTNED

Werkzaamheden

Communicatie Techniek Nederland is de specialist op het gebied van glasvezel en totaal leverancier in ons vakgebied. Wij zijn uw partner als het aankomt op kennis en expertise op het gebied van glasvezel. 

Wij ontzorgen de opdrachtgever en zorgen boven alles voor een goed resultaat met een tevreden klant en opdrachtgevers als ons ultieme doel.
 
  
Kabels is in alle types en lengtes te leveren. Gaat het om 10 meter of om 5km? Wij kunnen het leveren, afmonteren en testen.   Bestaande of nieuwe trajecten, het maakt niet uit wij leveren de juiste connector en zorgen dat uw bestaande netwerk intact kan blijven of uw nieuwe netwerk optimaal functioneert.
     
 
Onze monteurs zijn allemaal opgeleid om met het apparatuur om te gaan waarmee ze werken wat onze opdrachtgevers de garantie geeft dat ze altijd een optimaal netwerk hebben dat werkt zoals het hoort en in de opdracht afgesproken is.   Met ons eigen materiaal "stijgen we naar grote hoogte"! Een hoogwerker, grondraket, compressoren en blaas apparatuur, Communicatie Techniek Nederland heeft alles in eigen beheer om elke klus aan te kunnen.