Alle vacatures

Wij zoeken jou!

CTNed BV te Emmen is een bedrijf dat zich bezig houdt met de aanleg van glasvezel in Nederland en Duitsland. Sinds eind 2020 is er een nieuwe eigenaar en leiding. Er heerst een goede werksfeer en we vinden het belangrijk dat medewerkers met plezier werken. Daarnaast bieden we medewerkers de gelegenheid zich te ontwikkelen. Samen zijn wij CTNed!

In verband met nieuwe projecten zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe medewerkers die opgeleid willen worden voor een functie in de glasvezeltechniek. Na de inwerkperiode, ga je alleen of met een collega op pad om op locatie werkzaamheden uit te voeren.

Er zijn een paar voorwaarden om voor een functie in aanmerking te komen:

  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je hebt belangstelling voor techniek
  • Je bent een aanpakker
  • Je wilt fulltime werken

Ook als je reeds ervaring hebt, mag je natuurlijk reageren.

Heb je belangstelling voor een functie in de glasvezeltechniek of zou je wel eens vrijblijvend langs willen komen om te zien of horen wat wij te bieden hebben, stuur dan vóór 16 augustus a.s. je gegevens aan Monique van personeelszaken. Dit mag via WhatsApp naar 06-38973511 of per e-mail naar Monique.Hof@ctned.nl

In de week van 16 augustus neemt Monique contact met je op om een gesprek te plannen. Als we enthousiast worden van elkaar, maken we aansluitend afspraken over jouw start bij CTNed. Je krijgt in eerste instantie een contract van 7 maanden. Op termijn bestaat de mogelijkheid om voor onbepaalde tijd bij ons te werken.

Vanwege bouwvak is ons kantoor gesloten van 26 juli tot 16 augustus. Om die reden kunnen we niet vóór 16 augustus reageren. Wij wensen je een mooie zomer!