Personeel log in »
Uw specialist in communicatie techniekVoor meer informatie bel 0591-788517
CTNED

Nieuws

CTNed lost storingen op in Nederland 17-05-2016

Communicatie Techniek Nederland lost in heel nederland storingen op aan het netwerk van Reggefiber, Eurofiber of Britisch Telecom. Van Vlissingen tot Eemshaven wij zijn present, meestal gebeurt dit werk snachts zodat de klant er niets van merkt.

Glasvezel in de Kassen 01-12-2015

Glasvezel in de kassen. Het is in het begin misschien een raar idee maar met de kassen van tegenwoordig waar meer en meer grotere kassen komen zal ook de data over grotere afstand verzonden moeten worden. over 100 meter is geen probleem voor glasvezel. Geen apparatuur meer staan halverwege een vochtige kas wat door het vocht stuk gaat maar zonder problemen veel data over grote afstand verzenden. 

Tijd voor glasvezel! Door de corrosie bestendige en storingsvrije eigenschappen is het voor het data verzenden in de kassen een goede stabiele oplossing als het gaat om het verzenden van data. 

Glasvezel is niet gevoelig voor corosie in welke vorm dan ook. Dus of u het door de kabelgoot legt of door de grond verlies of storing door corrosie zal niet voorkomen.

Glasvezelvoorbereiders langs de deuren in Hoogeveen Centrum Oost 25-06-2014

De glasvezelvoorbereiders van Reggefiber gaan nu bij de woningen in een groot gebied van Hoogeveen Centrum Oost langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens Reggefiber aan de deur komen.

CTNed schaft bodemraket aan 25-10-2013

De bodemraket wordt momenteel veel gebruikt bij de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk in Nederland, het zgn. Fiber To The Home. Kortweg FTTH. De bodemraketten zijn grondverdringings-machines, geschikt voor boringen tot ca. 40 meter. Deze leiding kunnen direct achter de raket meegetrokken, maar ook achteraf ingevoerd worden. De bodemraketten zijn uitgevoerd met een gepatenteerde beweegbare trappenkop, hierdoor zijn de bodemraketten heel richtingvast.

CTNed bestaat 5 jaar 18-10-2013

5 Jaar geleden is CTNed.nl begonnen alszijnde 2 zzp-ers. Ondertussen zijn we gegroeid tot B.V. met meer als 30 man continu aan het werk.

Vandaag was er dan ook even een foto moment met het wagenpark van CTNed.nl.  

CTNed.nl ondersteund reggefiber bij glasvezel evenement in Leeuwarden 28-09-2013

Vandaag (28 september 2013) ondersteund Communicatie Techniek Nederland met 2 monteurs het glasvezelevenement van reggefiber in Leeuwarden. 

Laatste loodjes in Nijeveen 22-05-2013

Met een aansluitpercentage van meer dan 97% zijn we druk bezig met het afronden van project Nijeveen. Omgerekend betekend dit dat er in Nijeveen geen 50 woningen meer zijn zonder een glasvezel aansluiting in huis. CTNed.nl doet z'n best om het percentage nog zo hoog mogelijk op te krikken. 

CTNed.nl begint met aansluiten in Smilde 06-05-2013

CTNed is vandaag begonnen met het aansluiten van huizen op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Samen met onze opdrachtgever en andere collega's gaan we zorgen voor een hoog aansluit percentage.

CTNed stijgt tot grote hoogte 04-04-2013

Vanaf vandaag is CTNed in het bezit van een 18 meter hoge hoogwerker.