Doorgaan naar artikel

Over CTNed

Communicatie Techniek Nederland is gespecialiseerd in glasvezelprojecten. Denk hierbij aan constructie, montage, smeltlassen, OTDR-metingen, enzovoort. Onmogelijke situatie? Complexe materie? Voor elk probleem hebben wij de oplossing.

Communicatie Techniek Nederland (CTNed) is een professioneel en kundig bedrijf, gevestigd in het noorden van het land. Wij bieden onze diensten zowel in Nederland als in het buitenland aan. Omdat de markt constant in beweging is, zijn wij dat ook. We staan open voor nieuwe ideeën, houden van een uitdaging en gebruiken de nieuwste technieken in ons vakgebied. Glasvezeltechnologie is altijd in beweging en er worden continu nieuwe technieken ontwikkeld. Het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers heeft een hoge prioriteit. Hiermee garanderen wij kwaliteit en expertise. Kernwaarden bij CTNed zijn kwaliteit, communicatie, samenwerking en flexibiliteit.

CTNED-Busjes-Emmen-
CTNed Emmen

CTNed is de afgelopen jaren gegroeid.

De laatste jaren is Communicatie Techniek Nederland als specialist in aanleg van ondergrondse glasvezelnetwerken gegroeid, zowel in omvang als in professionaliteit. Onlangs is er een hernieuwde werkmethodiek ontwikkeld tot een succesvol concept waarmee een verdere kwaliteits- en efficiëntieslag wordt gemaakt. Hiermee verbetert CTNed haar concurrentiepositie en worden opdrachtgevers nog beter bediend.

Bij CTNed zijn op dit moment zo’n 70 mensen werkzaam. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn bij ons welkom. Samen streven we naar een succesvol bedrijf waar een ieder met plezier werkt en zich kan ontwikkelen.

Zonnepanelen
geplaatst

90+

Bij CTNed denken we ook graag aan het milieu. Wij hebben in 2020 een grote stap gemaakt met het oog op duurzaam en verantwoord ondernemen. Zo zijn er in de zomer van 2020, 96 zonnepanelen op het dak gelegd en verwarmen en koelen we ons pand doormiddel van de door deze panelen opgewerkte elektriciteit. Ook zijn er inmiddels een aantal hybride en elektrische auto’s aangeschaft.

Certificering

Bij CTNed vinden wij veiligheid, gezondheid en milieu belangrijk, daarom zijn wij VCA* gecertificeerd. Eind 2020 heeft er een tussentijdse toets plaatsgevonden welke met succes is afgerond. Tevens zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd.

VCA CTNed

Samenwerken

Benieuwd naar de mogelijkheden die CTNed u kan bieden? Neem contact op.

Contact

nl_NLNL