Doorgaan naar artikel

Glasvezeltechniek Noord Nederland

Op het gebied van het aanleggen van grootschalige glasvezel projecten is CTNED de afgelopen jaren een grote speler geworden. Verschillende glasvezel projecten in Noord-Nederland zijn met succes uitgevoerd.

Communicatie Techniek Nederland

Communicatie Techniek Nederland is een vakkundig en professioneel bedrijf, dat zich in Noord-Nederland heeft gevestigd (Drenthe, Emmen). Ons werkgebied was altijd het Noorden van het land, echter is het bedrijf de laatste jaren sterk gegroeid met als gevolg dat we steeds vaker glasvezelprojecten in Duitsland en andere delen van Nederland hebben. Omdat de markt continu in beweging is, zijn wij dat ook. Wij staan open voor nieuwe ideeën, zijn gek op een uitdaging en maken gebruik van de nieuwste technieken in ons vakgebied.

Frisse wind door CTNED

Sinds 1 december 2020 waait er een frisse wind door de organisatie en is CTNed BV in handen van André de Haas (CEO). André was mede-eigenaar van het bedrijf Crosspoint en momenteel mede-eigenaar van Kemper logistiek (expeditie) en Wortmann milieutechniek (perscontainers). Andre komt van oorsprong uit de accountancy en kent van daaruit Mark Sulmann die als financiële man werkzaam is bij CTNed BV. Samen hebben ze plannen gemaakt voor de overname van CTNed B.V. welke op 1 december jl. een feit is geworden. Mark Sulmann (COO) zal de dagelijkse leiding voor zijn rekening nemen.

De laatste jaren is Communicatie Techniek Nederland als specialist in aanleg van ondergrondse glasvezelnetwerken gegroeid, zowel in omvang als in professionaliteit. Onlangs is er een hernieuwde werkmethodiek ontwikkeld tot een succesvol concept waarmee een verdere kwaliteits- en efficiëntieslag wordt gemaakt. Hiermee verbetert CTNed haar concurrentiepositie en worden opdrachtgevers nog beter bediend.

Bij CTNed zijn op dit moment zo’n 70 mensen werkzaam. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn bij ons welkom. Samen streven we naar een succesvol bedrijf waar eenieder met plezier werkt en zich kan ontwikkelen.

Bekijk meer nieuws

nl_NLNL