Doorgaan naar artikel

Kwaliteitszorg CTNed!

Nooit was het leveren van kwaliteit zo belangrijk als tegenwoordig. Mede door strenge controles, hoge eisen van de consument en verschillende regels waar aan gehouden moet worden wordt kwaliteit steeds belangrijker. Kwaliteit kent tegenwoordig dus vele kanten. Bij CTNed wordt bij ieder project besproken hoe de kwaliteitszorg concreet en meetbaar wordt gemaakt. Kwaliteit staat immers zeer hoog in het vaandel bij ons. In dit artikel bespreken wij een aantal richtlijnen die wij aanhouden om altijd kwaliteit te leveren. 

Programma van Eisen (PvE)

Het programma van Eisen, ofwel PvE, wordt opgesteld zodra er in een bepaald gebied ontwikkelingen zijn omtrent glasvezel (in ons geval). Dit programma bevat de gewenste uitgangspunten die bij dit type project van toepassing zijn. Zo kan het PvE technische, financiële, kwalitatieve en kwantitatieve punten bevatten. In gesprek met de opdrachtgever wordt bepaald waar de opdrachtnemer zich aan moet voldoen om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren.

OTDR meting

Een Optical Time-Domain Reflectometer, oftewel OTDR, is een meetinstrument dat wordt ingezet om te controleren of een glasvezeltraject binnen de vooraf gestelde eisen functioneert. Met een OTDR kunnen wij bij eventuele storingen direct opsporen waar het probleem/breukje zich bevindt. Een OTDR stuurt korte lichtpulsen in een glasvezel en analyseert het licht dat terug ontvangen wordt als gevolg van verstrooiing en reflectie. Op de afbeelding zien we de OTDR in werking tijdens een meting.
 
Op deze manier garanderen onze vakmannen de kwaliteit van de door ons aangelegde glasvezelaansluiting! Benieuwd naar projecten waarbij wij dit indrukwekkende meetinstrument gebruiken? Bekijk dan hier onze projecten.
 

OTDR Meting CTNed

Hoge kwaliteit apparatuur

Aan de basis van een project is het van groot belang dat de voorbereiding volgens afspraken wordt uitgevoerd. Om het de monteurs zo gemakkelijk mogelijk te maken deze voorbereidingen in uitvoering te brengen, bieden wij top kwaliteit materialen. Het begint al bij de start, namelijk hoge kwaliteit bussen die goed gevuld/geordend zijn met de hoogste kwaliteit gereedschappen.

Doordat CTNed een aantal jaren geleden zeer veel nieuw apparatuur heeft aangeschaft, wordt het voor de monteur aantrekkelijker om bij en met CTNed te werken. Voor opdrachtgevers is het tevens net zo interessant, aangezien CTNed de opdrachtgevers ook ‘vertegenwoordigd’ in het werkveld. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze apparatuur!

 

 

Meer glasvezeltechniek van CTNed

Communicatie Techniek Nederland is een professioneel en vakkundig bedrijf in de glasvezeltechniek, gevestigd in het noorden van het land. Zowel in Nederland als daarbuiten bieden wij onze diensten aan. Omdat de markt continu in beweging is, zijn wij dat ook. Wij staan open voor nieuwe ideeën, zijn gek op een uitdaging en maken gebruik van de nieuwste technieken in ons vakgebied. Meer weten over ons of onze projecten? Klik dan op één van onderstaande knoppen!

Bekijk meer nieuws

nl_NLNL